5 motive pentru care nu-mi doresc si 1 motiv pentru care imi doresc iPhone 4S de la Vodafone

Motivul numarul 1 – cele mai ciudate 10 aplicatii pentru iPhone

  1. Honey, it’s me – aplicatia in care o prietena virtuala din Koreea ma suna de 4 ori pe zi si ma intreaba din cele 100 de mesaje predefinite. Asta daca vorbesc koreeana (am scris Koreea cu C. La editare am scris cu K. Cum e corect?).
  2. iFart Mobile – imi transforma iPhone-ul intr-o masina de flatulat…ah, minunat…de parca am nevoie de un iPhone ca sa fac asta…
  3. Baby Shaker -imi misca telefonul ca sa potolesc copilu’ care urla. Ce naiba, iti misti, ma, telefonul? Iesi din matrice, copilu’ chiar plange!
  4. iAmAMan – tine evidenta perioadelor de ciclul ale gagicii. Ca sa stiu cum planuiesc sa ma intalnesc cu ea. Si sa si economisesc bani. Hmmm, asta ar fi utila :). Si ma lasa sa adaug mai multe gagici! Awesome…pana la prima geloasa care se uita in iPhone. Si in contul de Facebook. Ah, nu am nici una, nici alta. Facebook si iPhone, ca despre asta vorbeam.
  5. iResus – o aplicatie gratuita de resuscitare – asta poate fi utila. Dar cine naiba face resuscitare uitandu-se la iPhone?!? Chit ca il are de la Vodafone…N-as vrea sa ma resusciteze unu’ care invata atunci. De pe telefon. Chiar daca telefonul ii permite sa faca medicina prin corespondenta.
  6. iGotchaSucka – asta chiar e inutila rau – reproduce niste mesaje predefinite – de genul „I like porn” sau „I have hemorroids”. Cu „voce” tare…ok, comentariile sunt de prisos.
  7. Dog Whistler – imi dresez cainele cu ajutorul sunetelor de fluier…Cu al nostru beagle Ozzy nu a functionat. Normal, ca nu am iPhone 🙂 L-am dat pana la urma la dresor. Pe beagle, nu pe iPhone.
  8. iFlip Flow Live – dezbrac o gagica miscand telefonul. Hey man, get a life! (asta e ca aia…cum e mai placut sa faci sex? cu fereastra inchisa sau deschisa? Raspuns: cu o femeie)
  9. Hold On – cronometreaza cat pot tine apasat un buton de pe ecran. Are si „personal best”. Poate imi sparg ecranul. 🙂
  10. iDrunkTxt – ma ajuta sa trimit mesaje cand sunt beat. Catre niste contacte predefinite. Ori la intamplare. Eu nu trimit mesaje! Sunt antisocial!

Deci de asta imi doresc iPhone 4S de la Vodafone?

Noooo, mersi!

Reclame

Posted on 2011/11/11, in texte and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s