chris simion – ce ne spunem cand nu ne vorbim

 
 
de Blonda

Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Viata nu are nici o valoare inchisa intre limite. Te desavarsesti mereu. In fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos. Calatoria aceasta nu are sfarsit.

Expertii in comunicare tin seminarii de ore si zile intregi sa vorbeasca despre comunicarea non verbala si despre ce transmitem chiar si atunci cand nu vorbim unii cu ceilalti. Dar cum sa aflam ce ne spunem noua atunci cand nu ne vorbim?

Chris Simion ne povesteste in 251 pagini, ce se intampla cu dragostea, suferinta si Dumnezeu atunci cand nu ne vorbim noua, in primul rand.

Ce ne spunem cand nu ne vorbim” este o carte pe care o iubesti de la inceput sau nu te apuci sa o citesti. Nu exista cale de mijloc.

Horia, dupa ce a citit cartea, m-a intrebat daca nu mi se pare ca autoarea spune acelasi lucru cu alte cuvinte. Si cum mie imi place sa raspund la intrebari cu alte intrebari i-am raspuns: Dar nu e fain sa vezi ca poti spune acelasi lucru in atat de multe feluri?

Protagonista, Floarea Soarelui, primeste un diagnostic fatal care o determina sa renunte la viata pe care o traieste impreuna cu sotul ei si sa plece din tara, sa traiasca in singuratate scriind e- mail-uri pe care nu le trimite niciodata. Toata povestea ia o intorsatura neasteptata dupa 2 ani cand se dovedeste ca de fapt diagnosticul a fost gresit.

Este o carte cu multe texte draft care poate fi completata si rescrisa la nesfarsit chiar de catre cititori. Poate fi povestea fiecaruia dintre noi.

Cartea are doua volume, cel de-al doilea volum fiind prezentat sub o forma mai neobisnuita, ca piesa de teatru, care este jucata de compania de teatru D’AYA.

Este o carte pe care am savurat-o ca pe o mancare buna si am citit-o cu sufletul si mintea deschise si pe care vi-o recomand si voua. O puteti gasi la emag sau la elefant.ro.

Lectura faina!

Reclame

Posted on 2011/09/12, in cultura and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s