afla cum sa faci bani-iesi din labirint-100 de carti gratuite

Milionarul Mioritic a devenit de ceva vreme unul din blogurile financiare pe care le citesc cel mai des.

Autorul principal, Luca Dezmir, a lansat o carte. Pana aici nimic iesit din comun. Cartea e despre finante personale si investitii. Adaptate, insa, realitatii romanesti.

Autorul descrie, pe baza propriei experiente,  prin ceea ce a trecut. Atat esecurile, cat si succesele. A descris cum a iesit din labirint. Si nu labirintul care te duce catre un final, dar pe un drum intortocheat, ci din „maze”- din hatisul financiar. Tu poti sa „Iesi din labirint”?

Am sa reproduc un text din carte, destul de descriptiv.

„Iesi din labirint” este o carte ce trateaza un subiect cre preocupa pe toata lumea: cum se fac banii. S-au scris biblioteci intregi, dar foarte putini autori romani s-au aplecat asupra lui. Luca Dezmir este primul care o face temeinic, dintr-o perspectiva inedita: cea a experientei proprii, in Romania. Aceasta carte e fructul esecurilor si succeselor pe care autorul le-a simtit pe propria piele, incercand sa faca bani in realitatea romaneasca.

Cartea se poate achizitiona sau castiga. Cum? Promovand-o. In urma tragerii la sorti din 27.06.2010, poti castiga aceasta carte[detalii]. Rezultatele se vor publica pe 28.06.2010. Si daca nu ai castigat, vei avea, totusi, 10% reducere din pretul cartii.

Succes!

Momentan citesc aceasta carte. Cand am s-o termin am sa incerc sa scriu si o scurta recenzie. Ce pot sa zic, e ca am regasit o parte din lucrurile pe care deja le fac/facut, dar si lucruri de care nu eram constient.

Reclame

Posted on 2010/06/18, in texte and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s