reflectii personale

  • un motor de cautare a trimis la mine pe site pe cineva care a cautat dupa „orgii cu pitici”. Probabil ca a gasit-o pe Alaba Alba-ca-Zapada care bea bere si fumeaza.
  • ma gandeam aseara daca as mai intra intr-un bazin cu apa daca unei persoane i s-ar face rau si ar vomita inbazin; mai mult ca sigur ca nu; da’ oare administratorii vor schimba apa? daca nu e ziua lor de schimbat apa o sa o schimbe?
  • oare la ce o fi buna sauna? cica se dilata vasele de sange, arzi un pic de calorii, te relaxezi; sangele circula mai usor, dupa un efort intens e foarte buna pt relaxare; nu e buna ca te deshidratezi mult si greutatea o pierzi doar din apa;si stai pe o banca pe care au stat multe alte cururi ude inainte; si vezi numa’ oameni dezbracati ce transpira abundent; si tu printre ei; eventual inghesuit
  • oare omul asta care si-a gasit masina busita in parcare de ce nu s-o duce sa faca plangere la politie? nu stie ca daca foloseste casco o sa-i creasca prima de asigurare?

Posted on 2009/10/30, in texte and tagged . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Un bazin cu apa unde a vomitat cineva? Stii legea aia a lu’ Murphy? Daca pui o lingurita de vin intr-un butoi cu pipi iese pipi. Daca pui o lingurita de pipi intr-un butoi cu vin iese tot pipi. Deci nu :D. Cu toate ca la mare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s