is only words…

Pe la sfarsitul anilor ’90 era in voga o melodie siropoasa- Words a celor de la Boyzone. Partea care ma intereseaza e refrenul:

it’s only words
and words are all I have
to take your heart away
Azi de dimineata mi-a revenit in minte pentru ca se potrivea foarte bine cu ceea ce vedeam- pe cosmelia unui generator electric, o multime de afise. Clasicul Banica cu al lui concert de Craciun (il asteptam si pe Hrusca din Canada sa vina sa-si ia tainul la sfarsit de an), inca un concert de Craciun (vienez de data asta) etc. Si Crin. Cu al lui slogan- „Romania bunului simt”. Sau ceva in genul asta. Oricum, promoveaza bunul simt.
Pai bine domnu’ Crin…nu credeti ca daca tot promovam bunul simt, afisele ar trebui lipite numai pe panourile special amenajate? A, nu sunt? Atunci nu lipim. Pai cum vreti dvs. sa va cred eu ca promovati bunul simt daca dvs va lipiti afisul airea? A, nu l-ati lipit dvs? Da’ cine? Staff-ul de campanie? A, e in regula atunci, domnu’!
E in regula pe dracu’. Iar asta e valabil pentru toti candidatii si promotorii de spectacole. Ce nu inteleg eu e de ce Politia Comunitara nu se sesizeaza. Nu de alta, toate afisele astea au un organizator, promotor, iar aia care sapa puturi au chiar si numar de telefon. E chiar asa de greu sa dai o amenda?
Iar despre asta am mai scris si acum un an.
Ce-i drept, afise parca sunt mai putine. Da’ tot sunt. Si tot plasate aiurea. Si tot campanie electorala era.
E posibl sa te mai intereseze:

Posted on 2009/10/28, in proteste and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Mai adauga la lista aia si pe Tudor Gheorghe.

    Legat de fraza cu Crin. Parerea mea este ca in astfel de cazuri nu el (unde el este oricare dintre candidatii la presedentie) este direct vinovat. El ajunge vinovat in cazul in care este sesizat de lucrul asta si nu ia masuri. Iar masurile se iau ierarhic de sus in jos. Si eu pot lipi afise cu orice candidat la presedentie oriunde vreau. Asta ma face pe mine vinovat, nu pe ala.

    Politia comunitara e vinovata da. Poate unele masuri se iau insa la noi daca nu apare la tv nu se pune

  2. Campania electorala de la noi cred ca este printre cele mai agresive si invazive din lume. Sora mea a trecut prin alegerile parlamentare in Danemarca. Unde avand rezidenta temporara pe durata studiilor a primit frumos scrisoare oficiala in care i se explica semnificatia alegerilor europene si faptul ca este invitata si are dreptul sa voteze. Iar campania electorala s-a rezumat la afise electorale lipite in zone amenajate fara toate scandalurile si invazia din media. Iar la 2 zile dupa alegeri totul era curatat.

    Momentan ma pregatesc pentru Canada si studiez cum se desfasoara acolo democratia. Concluzia mea: tot respectul frate… Ce m-a socat cel mai tare a fost prezenta la vot: > 70%. DA!!! ati citit bine, si asta in ultimii 15 ani iar in unii ani au avut chiar 80%. Alt aspect: nu au presedinte. Tara este condusa efectiv de catre primul ministru desemnat de partidul castigator.

    Asa ca fapt divers: Eu sunt curioasa la noi in bloc cine lipeste…ca la ultimele alegeri au pus pe fatada blocului dar si in lift…in locul tablourilor care sunt de obicei. Ceea ce ma face sa cred ca cineva din bloc e mare sustinator. Anul asta daca se mai intampla am de gand sa fac scandal. Sa si le lipeasca la el in casa ca doar acolo e proprietatea lui, restul apartine tuturor locatarilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s