hotul neprins, negustor cinstit

Agassi a recunoscut. S-a drogat si el. Ma rog, pt mine e informatie in premiera, nu am stiut ca au planat si asupra lui astfel de suspiciuni.

In autobiografia sa, Andre Agassi recunoaste ca prin ’97, din cauza problemelor personale s-a drogat. Atentie, drogat, nu dopat. Din cauza problemelor cu nevasta-sa. O fata buna, de altfel- Brooke Shields. Ghinionul lui a fost ca a fost testat de ATP. Norocul lui ca a reusit sa-i convinga ca le-a luat accidental. Cre’ ca a fost foarte convingator, mai ales ca sefi de la tenis sunt destul de intransigenti- sa ne amintim de Petr Korda care a fost exclus pe viata din cariera sportiva. Si nici ca s-a mai auzit ceva de el.

Pe scurt, printr-o scrisoare adresata ATP, in care minte de ingheata apele, Agassi, spune ca accidental a baut din bautura amestecata cu droguri a unui dina angajatii sai, numit Slim.

Days later I sit in a hard-backed chair, a legal pad in my lap, and write a letter to the ATP. It’s filled with lies interwoven with bits of truth.

“I say Slim, whom I’ve since fired, is a known drug user, and that he often spikes his sodas with meth — which is true. Then I come to the central lie of the letter. I say that recently I drank accidentally from one of Slim’s spiked sodas, unwittingly ingesting his drugs. I ask for understanding and leniency and hastily sign it: Sincerely.

“I feel ashamed, of course. I promise myself that this lie is the end of it.” The ATP reviewed the case — and threw it out.

Uitandu-ma la ce marturiseste Agassi, trag concluzia ca Mutu a avut doar ghinion ca a fost prins. Iar trecutul sau nu l-a ajutat. Dar oare Agassi nu era vazut tot ca un jucator problema? Oare cum a reusit Agassi sa-i convinga doar printr-o scrisoare?

[sursa]

Reclame

Posted on 2009/10/28, in sport and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Nu l-a injurat pe Jose Mourinho, nu a cazut in dizgratia fiului lui Abramovici si nu s-a drogat pentru Laura Andresan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s