Crosul Petrom 2009

Petrom organizeaza si anul acesta cros-ul despre care am mai scris si cu alte ocazii– Crosul Petrom 2009. Se afla deja la a patra editie, si, ca si anul trecut, miza este aceeasi- un metru de pista pentru fiecare participant. Doar ca, se pare ca in acest an se implica si Primaria Munincipiului Bucuresti. Sper sa nu fie doar un exercitiu de imagine, iar pista care se va realiza sa poata fi folosita efectiv.

Anul trecut au fost 1600 de participanti. Nu prea multi, daca ar fi sa comparam cu crosul Loto, desfasurat cam in aceeasi perioada. Numarul de participanti la acesta, daca imi aduc eu bine aminte a fost de cca 5000. E, insa, posibil sa ma insel. Oricum, stiu sigur ca a fost mult mai mare decat numarul participantilor la crosul Petrom. Probabil si din cauza faptului ca Petrom pare ca il popularizeaza mult mai putin. cros-petrom-2009-traseu

Traseul nu este unul foarte lung, avand undeva pe la 3-4km. Punctul de plecare va fi p-ta Charles de Gaulle, apoi se va continua pe blvd Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Kisseleff, p-ta Victoriei, blvd Aviatorilor. Finalul va fi tot in p-ta Charles de Gaulle.

Inscrierile se vor efectua incepand cu ora 08:30, in ziua concursului- 27 septembrie 2009. Anul trecut a fost destul de mare inghesuiala la inscriere, asa ca sa nu lasati pe ultimul moment. Termenul limita de efectuare a inscrierilor este 10:30.

Premiile sunt destul de putin variate. Diverse electronice pentru juniori, iar pt celelalte categorii- senori I, II, III, veterani sunt diverse cantitati de benzina.

Eu, insa, nu alerg pentru premiu. Alerg pentru ca pot si pentru metrul meu de pista de biciclete. Si, poate, pentru un Bucuresti un pic mai bun.

Tu poti sa alergi pentru asta?

[sursa]

Posted on 2009/09/08, in sport, texte and tagged , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s