concertul Depeche Mode de la Bucuresti a fost anulat

de Horia

Site-ul oficial al trupei confirma astazi, 14.05.2009, anularea urmatoarelor concerte:

  • May 16th Bucharest, Romania, Izvor Park
  • May 18th Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium
  • May 20th Belgrade, Serbia, USCE Park
  • May 21st Zagreb, Croatia, Arena

Motivul? Gastroenterita lui Dave Gahan, vocalistul Depeche Mode.

Iată şi comunicatul oficial de pe site-ul trupei:

05.14.2009
Depeche Mode have been forced to cancel a further four shows on their Sounds of the Universe tour due to further complications from singer Dave Gahan’s severe bout of gastroenteritis. Dave is currently undergoing further tests.

Depeche Mode apologise to all their fans for this inconvenience and wish Dave a speedy recovery. Further information will be released in due course.

The following shows have been cancelled:

May 16th Bucharest, Romania, Izvor Park
May 18th Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium
May 20th Belgrade, Serbia, USCE Park
May 21st Zagreb, Croatia, Arena

Ticket holders for the above shows are advised to hold on to their tickets as an announcement will be made shortly in regard to rescheduled dates or final cancellation.

Cei care au cumpărat bilete sunt sfătuiţi să le ţină până când se anunţă fie anularea finală, fie reprogramarea spectacolului. M-am uitat pe datele spectacolelor şi singura perioadă când aceste concerte pot avea loc sunt la mijlocul lunii iulie, între 12 şi 24, când au o „fereastră” destul de mare. În această perioadă, însă e schimbat continentul, în sensul că pleacă din Europa în America. În rest există pauze de doar 2-3 zile şi nu cred să strecoare concerte în aceste scurte pauze. De asemenea, o altă variantă ar fi prelungirea turneului în februarie 2010, însă o să fie destul de neplăcut de stat în frig. Mă întreb, însă, cum o să fie la Moscova în acea perioadă, pentru că ultimul concert acolo e, pe Stadionul Olimpic. Şi nu cred că e acoperit.

Iată şi comunicatul dat de Emagic, organizatorul concertului la Bucureşti, referitor la anularea concertului. Mi-a plăcut faptul că Emagic oferă posibilitatea schimbării biletului de la Depeche Mode cu unul la B’ESTFEST, astfel:

– un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)
– un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)
– un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)
– un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)

La link-ul de mai sus se găseşte toată PROCEDURA DE PRESCHIMBARE SAU RAMBURSARE A BILETELOR PENTRU
CONCERTUL DEPECHE MODE, în funcţie de modalitatea de achiziţie- Diverta, myticket.ro sau Muzica şi Sala Palatului. Citiţi toată procedura, întrucât nu am reprodus tot aici.

Reclame

Posted on 2009/05/14, in pretexte and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s