medalion de somon la cuptor cu…orice

Reteta e destul de simpla: se iau doua-trei medalioane de somon, se curata de solzi(daca e cazul), se spala, si se condimenteaza- piper, sare etc. Apoi se ia o tava, se unge bine cu unt si se pun in ea bucatile de somon. Pe fiecare bucata de peste se adauga o bucatica mica de unt. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul bine incins pentru circa 15 minute. Dupa cele 15 minute, ar trebui sa arate cam asa

somon_cu_unt_1Insa nu e gata; se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa circa 5-10 minute ca sa se rumeneasca un pic.

Noi l-am asezonat cu niste legume fierte, insa cre’ ca se poate consuma si cu niste cartofi fierti sau orice altceva va trece voua prin cap…

somon_cu_unt_3

somon_cu_unt_2

Posted on 2009/02/22, in texte and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Domnu’ Bucatar Sef! Inainte sa pun somonul la cuptor am pus piper, sare si zeama de lamaie peste el si abea apoi bucatelele de unt. Si merg puse si niste feliute de rosii daca sunt din alea care au gust.

  2. detalii, detalii…😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s