decathlon romania

decathlon-romaniaEste oficial!

Decathlon va deschide in Romania primul magazin.

Deschiderea Decathlon Romania va avea loc in data de 27.03.2009, iar locatia va fi Militari Shopping Center Bucuresti.

Mi-a placut tare faptul ca pe site scrie ca in prima saptamana programul de lucru va fi non-stop, probabil pentru a evita agolemratia inutila, asa cum a fost in primele zile la Hervis. In mod normal, se lucreaza de la 9 la 21, de luni pana sambata, iar duminica de la 9 la 20.

Site-ul este un site de informare, intrucat se gasesc doar niste informatii utile, privind accesul, programul de lucru si serviciile folosite. Nu e, nicidecum, un magazin online, cum e, de exemplu, site-ul Decathlon Franta. Nu este, nici macar un site pe care sa gasesti toate produsele disponibile si sa vezi daca produsul pe care il doresti este intr-un magazin, asa cum sunt Decathlon Marea Britanie sau chiar si cel al vecinilor nostri unguri, Decathlon Ungaria.

Pe site-ul romanesc se prezinta, la sectiunea de produse, se gasesc doar sporturile pentru care Decathlon ofera produse, insa nu se pot afla detalii privind toata gama de produse. Este afisat doar pretul de pornire pentru fiecare categorie de produse. Mi se pare un site facut „pe genunchi”, in graba, si se aseamana doar din punct de vedere a culorilor cu fratii lui de prin alte parti.

Preturile de pornire, sunt, insa asemanatoare cu preturile de pornire din alte tari europene, ceea ce e bine. Stiu calitatea produselor de la Decathlon si sunt multumit de ele, desi nu as spune ca am multe chestii. Un exemplu foarte bun este ca in 2008, in ianuarie am cumparat de la Decathlon din Franta o placa de snowboard cu tot cu legaturi si husa la un pret foarte bun, cca 450-500 de lei. Toate noi.

Sper ca problema site-ului sa se rezolve si sa ne bucuram si noi macar de facilitatea de a verifica existenta unui produs in stocul magazinului (pentru ca inca nu putem vorbi de mai multe magazine la noi).

Oricum, avem, acum, o concurenta serioasa pentru Hervis, Intersport si Himalaya(care cred ca e unul din cele mai cunoscute magazine cu echipament de munte din Bucuresti si Brasov).

Reclame

Posted on 2009/01/13, in sport, texte and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Detin magazin in Sinaia si doresc colaburare cu Decathlon

  2. E atat de relativ sa spui doar ca ai luat o placa de snowboard noua, cu tot cu legaturi si husa la un pret bun, 450-500 lei…Ce placa, ce caracteristici tehnice, etc. S-ar putea s-o fi luat chiar la un pret foarte mare. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s