ciorba de varza

Alimentat de succesul reţetelor cu cartofi, am decis să mai scriu şi alte reţete. Astăzi, însă am să schimb un pic şi am să scriu despre o reţetă de ciorbă de varză, testată de mine, ce-i drept ca „degustător” 😀 , chiar în seara asta.

Ingredientele necesare- 2 morcovi potriviţi, o ceapă, un ardei gras, un sfert de ţelină, o jumătate de varză, potrivită ca dimensiune, pui, 1 ou, smântână, lămâie, pastă de tomate, sare, piper şi pătrunjel.

Procedeul de fabricaţie este destul de simplu, adică se pune puiul la fiert. După ce s-a fiert bine, se adaugă legumele- ceapa, morcovii, ţelina şi ardeiul gras. Dacă nu doriţi carne, puiul se poate scoate. Se realizează un amestec din oul crud, smântână, lămâie şi pasta de tomate şi se diluează cu un pic de apă, după care se adaugă în ciorbă. Sare şi piper se pun după gust, iar la sfârşit se adaugă pătrunjelul.

Durata de pregătire e de cca 40 de minute.

Anunțuri

Posted on 2009/01/06, in texte and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s